Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Když drogy těžce nesednou...

V centru Plzně se pral s auty, při zákroku pokousal policistu a řádil i v sanitce

5. prosince 2021 17:38 , aktualizace úterý 7. prosince 12:13

Partner článku – Alfa Tactical

     V neděli brzy ráno začal v Plzni v sadech Pětatřicátníků muž útočit a naskakovat na zaparkovaná i jedoucí auta, kdy došlo i k jejich poškození.

     "Já si chtěl jít do stánku koupit kebab, ale už měli zavřeno. Najednou slyším strašnej řev a pak jsem uviděl zakrváceného muže, jak proti mě běží. Choval se jako šílenec, myslel jsem, že jde po mě, ale on náhle skočil do křoví a jako by se s tím křovím pral. Pak se přiřítila dvě policejní auta a sebrali ho," popsal nám situaci na místě mladý barman vracející se z práce.

     Bohužel muž byl ale silně intoxikovaný v tu chvíli ještě neznámou látkou. Byl značně agresivní a naprosto nechápal, co se kolem něj děje. Vzhledem k jeho duševnímu stavu, i s ohledem na jeho pořezané ruce, policisté na místo přivolali záchranáře.

     Muž byl ale značně agresivní i na posádku sanitky, takže policisté museli asistovat při umístění na nosítka. Jak sami můžete vidět na videu, nešlo o nijak jednoduchý úkol. Muž během toho nejenže značně vulgárně nadával, ale jednoho policistu kousl do ruky a druhého zranil v obličeji. 
     Policisté mu nakonec museli přiložit pouta a záchranáři ho k nosítkám přikurtovat.

     Transport do nemocnice byl samozřejmě bez stálé přítomnosti policie vyloučen, takže policisté muže doprovodili až na ošetření. Poté byl muž umístěn do policejní cely a po odeznění intoxikace se bude ze svého jednání zodpovídat.

     Mluvčí policie nám dnes potvrdila, že test u muže narozeného v roce 1992 prokázal přítomnost kokainu, ale co tato laskomina řezaná kdesi ve sklepě přesně obsahovala ukáže až laboratorní rozbor jeho krve a moči.


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.