Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Cesta Plzní s ukradenou kládou měla noční předehru

Na rameni to nejde, s kolečky tě chytnou policajti, což to příště zkusit vzduchem?

26. května 2022 18:53 , aktualizace 18:53

Cyklista

     V úterý jsme informovali o velice kuriózním případu, kdy muž v Plzni na Borech přepravoval za elektrokolem ukradenou kládu opatřenou velice sofistikovanými kolečky.

     Po vydání článku se nám ozval čtenář s tím, že tento muž je jak pilný mraveneček. Ten si totiž také své jehličí, i když je daleko delší než on, pilně snáší každý den a neúspěchy ho nedokáží odradit.


    "Nevím zda to byl ten samý muž a nebo se Plzni objevila nová móda jízdy s kulatinou, ale jsem přesvědčen, že to on byl. O pár dní dříve mi totiž tento muž málem vjel na konečné na Borech pod trolejbus. To však ještě táhl kládu na kole přes rameno. Je ale vidět, že modernizuje, pomalu si pořizuje mechanizaci a kdo ví, třeba ho příští týden napadne kládu přepravovat vzduchem a začne skupovat drony,"
popsal nám s úsměvem svědek.

Původní článek

    Prapodivné soupravy tvořené elektrokolem a kládou opatřenou kolečky si v úterý dopoledne všimli strážníci v ulici Edvarda Beneše v Plzni na Borech. Muž s elektrokolem nejenže jel po chodníku, ale za kolem měl navíc ještě připevněn asi pětimetrový kmen smrku.
      Strážníci zřejmě chvíli nevěřili svým očím a poté samozřejmě cyklistu s podivným nákladem zastavili a zkontrolovali. Po následné konzultaci se Správou veřejného statku města Plzně bylo zjištěno, že muž kmen odcizil v Borském parku, kde ležel po nedávném kácení.
      "Případ krádeže jsme s mužem narozeným v roce 1987 vyřešili uložením příkazu na místě, tedy pokutou," uvedla nám tisková mluvčí strážníků.










KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.