Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Záchrana života u Velké synagogy

Řidič při čekání na červené v centru Plzně zřejmě dostal infarkt

5. srpna 2020 13:35 , aktualizace 13:35

Nehody Záchranáři

     Dnes dopoledne před půl jedenáctou se na Klatovské třídě před Velkou synagogou udělalo za volantem špatně asi pětapadesátiletému řidiči, který jel s vozem Škoda Octavia směrem na Lochotín. Muž, který při čekání na červené zřejmě utrpěl infarkt, ještě naštěstí stačil vůz odstavit k tramvajovým kolejím, než se v sedačce řidiče zhroutil.
     Na volání jeho spolujezdkyně o pomoc okamžitě zareagovali pracovníci údržby, kteří na křižovatce prováděli servis výhybek. Muže vyndali z auta, zahájili první pomoc a okamžitě přivolali záchranáře. Na místo přijel krom sanitního vozu i vůz RV s lékařem a muž byl po ošetření urychleně transportován na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín.
     Dělníci mezitím spolujezdkyni pomohli z křižovatky odvézt automobil, který jeden z nich odvezl na nedaleké parkoviště.
     Podle všeho právě pohotový zásah dělníků velmi napomohl záchraně mužova života.

Další sanitku v té době nabourali

     Jiný sanitní vůz v téže době v Plzni bohužel nabourali. V ulici Otýlie Beníškové do něj zezadu narazil řidič s vozem Volkswagen. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění a sanitka v době nehody nepřevážela pacienta. Přesné okolnosti nehody šetří policie, je blokován jízdní pruh ve směru na Lochotín.


 


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!