Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidička srazila malé dítě jedoucí na kole a následně byla napadena jeho rodinou

Nehodu nyní šetří dopravní policie, policisté z obvodního oddělení pak řeší jednání matky dítěte

21. srpna 2021 15:17 , aktualizace 19:27

     Dnes těsně po poledni došlo v Sušici v Pravdově ulici ke střetu osobního auta s malým chlapečkem jedoucím na kole a bohužel také k následnému konfliktu, který musela řešit policie. "Já na místo přišel, až když to auto stálo a na chodníku byli nějací dva muži, řidička a to dítě, které vypadalo, že je v pořádku a chtělo na kole z místa odjet. Náhle z hotelu U Daliborky, kde je taková problematická ubytovna, vyběhla matka dítěte, začala řvát, že jí řidička zmrzačila syna, byla dost agresivní a pak řidičku dokonce napadla. Co jsem viděl, tak jí dala facku. Naštěstí policie přijela rychle a vše uklidnila. Záchranáři poté transportovali dítě i matku do nemocnice," uvedl nám svědek z místa nehody. 
     Záchranáři nám potvrdili, že dítě převezli pouze ke kontrole a dle všeho nebylo zraněno. Mluvčí policistů pak doplnila, že dítě na kole vjelo na přechod pro chodce a řidička narozená v roce 1984 jedoucí ve vozidle Toyota Corolla ho srazila naštěstí již v malé rychlosti. Mluvčí policie také potvrdila výpověď svědka, že matka dítěte následně skutečně napadla řidičku. Test na přítomnost alkoholu měla řidička negativní a příčinu nehody i veškeré její další okolnosti policisté dále šetří. Lékařské vyšetření vyhledala i řidička osobního vozu a její napadení bude dle všeho řešeno jako přestupek.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.