Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Ukrajinský blbec spustil policejní manévry

Muž s revolverem vyděsil prodavačku i nakupující, pak se ukázalo, že prý jen žertoval s hračkou

31. března 2020 11:35 , aktualizace 11:35

Alkohol Cizinci Zadržení pachatele Zásahová jednotka Zbraně

Partner článku – Alfa Tactical

      Velmi hloupé chování cizince v prodejně Lidl na Doudlevecké ulici v Plzni spustilo včera před šestou večer rozsáhlou policejní akci. Jedna z prodavaček obchodu si všimla muže, který přímo na prodejní ploše obchodu manipuloval s krátkou střelnou zbraní. Muž držel revolver v ruce a máchal s ním kolem sebe, takže vyděsil několik nakupujících. Personál prodejny samozřejmě o věci informoval policii a na místo ihned vyjely hlídky policistů včetně zásahové jednotky.
      Muž ještě před příjezdem policistů stačil prodejnu opustit, ale díky dobrému popisu se ho policistům během krátké chvíle podařilo vypátrat v Prokopově ulici. Policie zajistila přiopilého muže narozeného v roce 1988, podle našich informací Ukrajince a při prohlídce u něj nalezla neškodnou dětskou hračku, se kterou prý pouze žertoval.


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.