Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná dopravní nehoda u Losiné a další vážná nehoda s více zraněnými je o 12 kilometrů dál

Na obou místech zasahují všechny záchranné složky současně

Autor: Karel Aleš neděle 31. března 15:25 , aktualizace 20:26

Doprava Nehody


     Dnes po třetí hodině došlo na konci Losiné ve směru jízdy na Plzeň k vážné dopravní nehodě. Z místa byl hlášen střet dvou aut s možným zraněním více osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     O vyproštění řidiče, který byl v bezvědomí, se postarali svědci nehody ještě před příjezdem záchranných složek. Záchranáři si poté na místě převzali několik zraněných a po ošetření je transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň. Hasiči dále zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zlikvidovali unikající provozní kapaliny.

     Policie nehodu na místě šetří, čekáme na jejich zprávu a po obdržení ji samozřejmě doplníme. Podle svědků mělo k nehodě dojít tak, že starší, asi pětasedmdesátiletý řidič s vozem Škoda, ve kterém společně s ním cestovala ještě spolujezdkyně, náhle přejel do protisměru a tam se čelně střetl s vozem Peugeot, ve kterém jela řidička s asi pětiletým dítětem.

     Silnice byla uzavřena a byl proveden odklon dopravy přes Nebílovy a Starý Plzenec.

Aktualizace:

     "Na místě celkem čtyři zraněné osoby, my jsme po ošetření do Fakultní nemocnice Plzeň transportovali ženy narozené v letech 1983 a 1951, a asi pětileté dítě, všechny s lehčími zraněními. Dále muže narozeného v roce 1949, který utrpěl středně těžké zranění, ale jeho celkový zdravotní stav vyžadoval transport na Emergency téže nemocnice," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Řidič vozidla Škoda Rapid narozený v roce 1949 jel ve směru jízdy od Losiné, kdy podle dosud zjištěných informací přejel z důvodu náhlé zdravotní indispozice do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem Peugeot. To se dále odrazilo a narazilo do oplocení jednoho z pozemků.
     Ve vozidle Škoda Rapid dále cestovala spolujezdkyně narozená v roce 1951, ve vozidle Peugeot cestovala řidička narozená v roce 1983 a dítě narozené v roce 2019.
     Dechová zkouška u řidičky vozidla Peugeot byla negativní, u řidiče Škody Rapid byl nařízen odběr krve ke zjištění, zda nebyl během jízdy ovlivněn alkoholem. Komunikace je v tuto chvíli uzavřená," doplnila informace mluvčí policie.

Foto: svědci, KP

     Pouze o chvíli později došlo k další velmi vážné dopravní nehodě dvou osobních automobilů na silnici mezi Spáleným Pořičím a Nezvěsticemi u obce Vlkov. Na místě má být více zraněných a v tuto chvíli tam ještě zasahují všechny složky IZS. Další informace přineseme později.

 


Dluhopisy

Porazte inflaci s Dluhopisy - Investujte do tavedených firem a ochraňte své úspory. Nejvíce korporátních dluhopisů s notářským zápisem o přímé vykonatelnosti. Nakupujte dluhopisy zdravých českých firem na nejstarší dluhopisové platformě. Nízké minimální investice. Přední informační servis.