Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Ve snaze oloupit kolemjdoucího ho bodl do zad

Útočník vyzbrojený třemi noži chtěl po napadeném peníze, telefon a oblečení

7. ledna 2022 09:57 , aktualizace 09:59

Loupež Napadení Vazba Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical

     Již několik týdnů se kriminalisté zabývají případem napadení a loupeže, při kterém útočník oběti nejen vyhrožoval nožem, ale také mu způsobil zranění v oblasti zad. "Těsně před půlnocí v podchodu panelového domu v Chebu pachatel fyzicky napadl procházejícího devětadvacetiletého muže, kterého nejprve udeřil pěstí do obličeje a následně po něm vyžadovat vydání několika věcí," popsal tiskový mluvčí policie.

    Útočník, který po napadeném požadoval vydání mobilního telefonu, peněženky a oblečení a vyhrožoval, že oběti ublíží, když mu nevyhoví.
    Mladší muž se sice pokusil z místa uprchnout, agresor mu ve snaze v tom zabránit způsobil několik centimetrů hluboké bodnořezné poranění na zádech. I tak ale napadený muž doběhl do nedalekého bytu svého známého, který telefonicky vše oznámil na policii.
     Na místo samozřejmě vyjeli i záchranáři a muže transportovali do nemocnice.

     Policisté se mezitím vydali směrem, kterým měl agresor po útoku odejít, a podařilo se jim ho vypátrat i zadržet. "Při prohlídce u něj policisté nalezli tři nože různých velikostí," doplnil mluvčí policie a pokračoval: "Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání šestačtyřicetiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.
     Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby."

     V případě prokázání viny hrozí útočníkovi trest odnětí svobody až na deset let.

Foto ilustrační

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.