Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Přepadení mladistvé dívky na Lochotíně

Policie pátrá po trojici mužů, která dnes ráno napadla teprve sedmnáctiletou dívku

26. září 2022 17:16 , aktualizace čtvrtek 29. září 11:30

Loupež

Partner článku – Alfa Tactical

     Na dnešní cestu do školy bude zřejmě ještě dlouho s hrůzou vzpomínat teprve sedmnáctiletá dívka z Plzně. Když totiž před sedmou hodinou ráno procházela Komenského ulicí nedaleko obchodního centra Atom na Lochotíně, stala se obětí loupeže.

     Podle zdroje blízkého napadené dívce k ní měl zezadu přistoupit neznámý muž, strhnout ji na zem a zakleknout ji, načež jí měl společně se dvěma dalšími muži prohledat kapsy a sebrat peněženku. Útočníky dívka pořádně neviděla, ví jen, že šlo o muže kolem třiceti let věku v černém oblečení, kteří se spolu bavili jazykem, který by mohl být ruštinou nebo ukrajinštinou.

     "Zatím neznámí pachatelé mladistvou dívku strhli na zem, prohledali jí kapsy a odcizili peněženku, ze které sebrali stokorunovou bankovku, načež peněženku odhodili na zem. Podle dosavadních informací mělo jít o tři muže v černém oblečení, kteří spolu hovořili cizím jazykem," potvrdila informace nám tisková mluvčí policie.

     Policisté se případem zabývají, zjišťují veškeré okolnosti a po pachatelích intenzivně pátrají.

Foto ilustrační z jiného případu na stejném místě

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.