Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Zfetovaný pachatel řádil na Slovanech

Muž napadl a zranil ženu v Rubešově ulici

28. června 2023 09:52 , aktualizace 09:57

Drogy Loupež Zadržení pachatele


     Několik čtenářů se nás ptalo na zásah policie, ke kterému došlo ve čtvrtek 22. června kolem čtvrté hodiny odpoledne v Rubešově ulici v Plzni na Slovanech. Podle nich zde muž napadl starší ženu, která parkovala skútr, na němž přijela. "Ječel tam na celou ulici, že to auto je jeho, skútr je jeho, prostě všechno je jeho, choval se jako naprostý šílenec nebo spíš byl úplně sjetý," popsal nám jeden z místních obyvatel. 

     O případu jsme na žádost policie zatím neinformovali, abychom nenarušili vyšetřování. Nyní již došlo k obvinění muže z velmi závažného trestného činu, za který mu hrozí až deset let vězení, a policie také uvolnila další podrobnosti.


     Policisté na místo incidentu dorazili během několika málo minut a začali podle popisu získaného od napadené ženy pátrat po pachateli. Toho se podařilo vypátrat během chvíle hlídce obvodních policistů z Bor nedaleko, konkrétně v Božkovské ulici.
     "Šel tu takový divný chlapík, něco si mumlal a když u něj zastavilo policejní auto, začal ječet a utíkat. Zvládl to ale jen několik kroků, než ho chytli," řekla nám k zadržení muže svědkyně.

     Tisková mluvčí policie nám naše informace potvrdila a doplnila: "Muž narozený v roce 1995 přistoupil k ženě narozené v roce 1968 a začal se s ní přetahovat o skútr, o kterém tvrdil, že je jeho. Během toho žena utrpěla zranění a muž s klíčky, které odcizil ze zapalování, utekl. Podezřelý muž byl zadržen nedaleko a provedeným testem bylo zjištěno, že je pod vlivem omamných a psychotropních látek."

     Policisté zadrženého muže převezli do Fakultní nemocnice Lochotín k vyšetření a poté byl umístěn do policejní cely.
     V současné době muž čelí obvinění z loupeže, za kterou mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.


      



TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost