Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Jak se našel malý Matyáš?

Mnoho Plzeňáků sdílelo prosbu rodičů o pomoc při pátrání po dítěti

23. února 2021 13:57 , aktualizace 14:21

Městská policie

     Včera během dne i noci mnoho Plzeňáků sdílelo prosbu nevlastního otce a matky o pomoc při pátrání po teprve čtrnáctiletém chlapci, který utekl ze Sokolova a odjel do Plzně, kde se skrýval. Matka mimo jiné uváděla, že syn utekl údajně z důvodu týrání biologickým otcem, který podle ní má být v současné době ve výkonu trestu. 
     Chlapec byl vypátrán v noci na dnešek kolem půl třetí. Otec poté na sociálních sítích mylně uváděl, že chlapec byl vypátrán pomocí lokalizace telefonu. Realita však byla daleko prostší a chlapce nalezli díky staré dobré policejní práci, tedy "ošlapaným podrážkám bot".
     Chlapce si všimla pěší hlídka strážníků na zastávce MHD v Šumavské ulici a protože odpovídal popisu pohřešovaného, požádali ho aby prokázal svou totožnost. Unavený, promrzlý a hladový chlapec to ochotně udělal a strážníkům potvrdil, že před čtyřmi dny utekl z domova. Jako důvod útěku z domova uvedl, že přítel matky ho měl opakovaně urážet. Strážníci poté chlapce převezli na policejní oddělení a předali ho k dalším úkonům. 


 



Workpress Aviation

Dynamická česká výrobní společnost se zaměřením na letecký průmysl.