Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Kolaps po intoxikaci mixu drog, alkoholu a léků

Muž se nekontrolovaně třásl, dostal křeče a téměř nedýchal

14. června 2022 14:09 , aktualizace 14:34

     Včera před šestou hodinou večer si strážníci Městské policie Plzeň - Střed v Kopeckého sadech všimli ležícího pětadvacetiletého muže, který jevil známky intoxikace drogami a hlídce tvrdil, že údajně alkoholem zapil léky neznámého druhu. Vzhledem k mužově stavu strážníci na místo přivolali i záchranáře.   

     "Při čekání na příjezd sanitky se ale mužův zdravotní stav začal náhle zhoršovat. Muž se nekontrolovaně třásl, měl křeče a takřka nedýchal. Hlídka strážníků okamžitě zahájila dle pokynů operátora záchranné služby poskytování první pomoci a na místě jim pomáhali i kolegové z další hlídky," popsala nám zákrok kolegů mluvčí městské policie.

     Do sadů dorazili i policisté, kteří u muže provedli test na přítomnost omamných a psychotropních látek a ten vyšel s pozitivním výsledkem. Poté již záchranáři muže, za stálé přítomnosti strážníků, transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.