Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Mladý řidič se s autem převrátil

U ranní dopravní nehody zasahovaly všechny záchranné složky

úterý 23. ledna 12:03 , aktualizace 13:49

Hasiči Nehody Policie Záchranáři

Partner článku – Za oponou


     Dnes po sedmé hodině ráno došlo mezi Skočicemi a Roupovem nedaleko Přeštic k dopravní nehodě, během která osobní vůz vyjel z vozovky, narazil do stráně a převrátil se zpět na silnici na bok.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného muže.

     "Muž narozený v roce 2004 utrpěl lehčí zranění a byl transportován na akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     "Řidič narozený v roce 2004 jel s vozidlem Suzuki od obce Roupov na Skočice, kdy na přímém úseku komunikace nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze komunikace, tedy náledí, a svým schopnostem a sjel do pravého silničního příkopu, kde narazil do stromu a byl zpět odmrštěn na komunikaci. Dechová zkouška byla u řidiče negativní, přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov," doplnila tisková mluvčí policie.

Foto HZS

Za oponou

Jistota skvělého jídla a pití, vynikající gastronomické zážitky, unikátní a inspirativní prostředí... Chutě. Radost. Zážitky. ZA OPONOU.