Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motocyklista ujížděl policii a havaroval

Noční Plzeň opět zažila divokou honičku, muž po dopadení odmítl test na drogy

22. srpna 2018 11:30 , aktualizace 11:49

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     V noci na dnešek došlo v Plzni k honičce policejních vozů s ujíždějícím motocyklistou, pravděpodobně pod vlivem drog.
     Motocyklista zřejmě někde havaroval, v jízdě ale pokračoval a z jeho Yamahy unikaly provozní kapaliny. Motocyklu si kolem druhé ráno všimla hlídka policie a vyzvala řidiče k zastavení, muž opakovaných zvukových i světelných výzev k zastavení nedbal a naopak začal ujíždět.
     Začalo pronásledování, které skončilo motocyklistovo havárií na křižovatce Heyrovského x Skupova. Policisté zajistili muže narozeného v roce 1983 a zjistili, že motocykl je opatřen cizími registračními značkami a muž má vysloven zákaz řízení.
     Policisté muže vyzvali k provedení dechové zkoušky, které se podrobil a byla s negativním výsledkem, když ale policisté rozbalili drugwipe - test na přítomnost drog, muž odmítl test vykonat a následně odmítl i odběr krve.
     Muž byl vyjma pár odřenin nezraněn, takže mohl být po ošetření na chirurgii umístěn do policejní cely, odkud byl dnes ráno převezen k výslechu.

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.