Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

V Radbuze nalezli mrtvou ženu

Kriminalisté uzavřeli velkou část pravého břehu a na místě pracují

13. října 2019 19:07 , aktualizace 20:03

Smrt

     Dnes odpoledne před jednou hodinou spatřila náhodná chodkyně v řece Radbuze plovoucí tělo a samozřejmě ihned kontaktovala policii na tísňové lince.
     Hlídka policie z Dobřan vyjela na místo a bohužel podezření ženy potvrdila, v řece skutečně bylo lidské tělo. Na místo tedy vyjel kompletní výjezd kriminální policie a samozřejmě i koroner. Policisté si jako technickou asistenci povolali dobřanské hasiče, kteří na místo přivezli člun a tělo z vody vyzvedli. Na místo také přijeli potápěči z krajské zásahové jednotky. Podle našich informací by se mělo jednat o tělo ženy ve značném stádiu rozkladu, kdy byl problém prvotně určit i pohlaví.
     Policisté poté uzavřeli velkou část pravého břehu řeky, včetně jejího přítoku a celou stranu řeky začali propátrávat. Další, možná významný nález, učinili policisté pod mostem, takže se kriminalističtí technici přesunuli i tam.
     Mluvčí policie nám uvedla, že šetření je na samém počátku, takže zatím nemůže poskytnout moc informací, pouze to, že může potvrdit nález těla osoby, u které zatím není určeno pohlaví. Ve věci byla nařízena pitva a kriminalisté v současné době na místě provádějí prvotní a neodkladné úkony.

Za dnešek tedy jde již o druhé nalezené lidské tělo:

Strašlivá smrt

Strašlivá smrt

13. 10. 2019, 16:07, aktualizace 13. 10. 2019, 16:08

Tělo mrtvého muže dnes nalezli v septiku jeho domu