Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Starší muž při útoku utrpěl vážné zranění hlavy

Zraněný senior skončil v nemocnici, okolnosti případu šetří policie

čtvrtek 4. ledna 15:32 , aktualizace 15:32

Napadení Policie Záchranáři

Partner článku – Alfa Tactical


     Včera těsně po šesté hodině večer byl v Boru u Tachova nalezen starší zraněný muž s vážným úrazem hlavy. Na místo ihned vyjeli záchranáři i policisté a vzhledem k závažnosti mužova zranění byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby.
     Vrtulník byl ještě v průběhu letu přesměrován k dopravní nehodě na okraji Boru, ke které došlo jen několik minut po oznámení o nálezu zraněného muže, a o které jsme informovali v článku Chodec musel být po střetu s autem uveden do umělého spánku.
     "Muž narozený v roce 1946 byl s vážným úrazem hlavy transportován pozemní cestou na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli nám záchranáři.

     Podle dosavadních informací vše nasvědčuje tomu, že byl starší muž na cestě z práce napaden zatím neznámým pachatelem, který mu zranění na hlavě způsobil. 
     "Nyní provádíme šetření a zjišťujeme veškeré okolnosti této události. Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení," sdělila nám tisková mluvčí policie.

     Po vydání článku o nehodě Chodec musel být po střetu s autem uveden do umělého spánku se nás mnoho čtenářů ptalo, proč na místě zasahoval vojenský vrtulník v maskovací kamufláži. Všechny vrtulníky Letecké záchranné služby AČR jsou Armády České republiky a jen některé z nich jsou v červeno bílém provedení Letecké záchranné služby. Stroj, který u včerejší nehody zasahoval je vybaven naprosto totožně jako ostatní vrtulníky Letecké záchranné služby a slouží jako náhrada za stroje, které v současné době procházejí pravidelným servisem.

Foto: Ilustrační

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.