Konflikt mezi dvěma ženami přerostl ve rvačku více osob

Událost na rohu ulic Kaplířova x Boettingerova řeší policisté jako podezření na dva trestné činy

Autor: Petr Novák středa 15. května 16:55 , aktualizace 17:16

Napadení

Partner článku – Ecocity taxi


     Včera okolo čtvrté hodiny ráno došlo na rohu ulic Kaplířova x Boettingerova v Plzni ke konfliktu několika osob, který vygradoval natolik, že přešel i ve fyzické napadení.

     Podle informací z místa konflikt nastal mezi dvěma ženami, když jedna z nich chtěla vstoupit do domu, kde bydlí. Do tohoto konfliktu se postupně zapojili i další příbuzní žen. Na místo muselo k uklidnění situace dorazit několik hlídek policistů, všichni zúčastnění totiž byli pod vlivem alkoholu. Podle sousedů se mělo jednat se o konflikt mezi Ukrajinci a Čechy.

     Co přesně se ale na místě stalo, stále ještě zjišťují policisté. "Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví a nebezpečného vyhrožování. Případem se samozřejmě nadále zabýváme," doplnila informace mluvčí Policie ČR.  

    Na místo museli vyjet i strážníci městské policie a postarat se o psa, který byl na místě zajištěn a dočasně umístěn v útulku na Borských polích.

Foto Ilustrační

Ecocity taxi

Není Vám lhostejná příroda? Přejete si cestovat pohodlně a zároveň být šetrní k životnímu prostředí? Ať už preferujete ekologickou nebo luxusní jízdu, s námi máte na výběr. Naše flotila je vybavena moderními a velice komfortními vozy ŠKODA Octavia CNG, ŠKODA ENYAQ iV.