Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

"Pustil za volant své ego!" popsal nám druhý řidič

Řidič na jiné vozidlo najížděl, vybržďoval ho a ohrozil několik lidí

2. března 2022 09:42 , aktualizace 09:46

Doprava

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Naprosto nepochopitelné manévry, při kterých přímo ohrozil několik ostatních účastníků silničního provozu, předvedl v úterý 22. února v půl osmé řidič Volkswagenu Passat jedoucí z Křimic na Plzeň. Jeho počínání na palubní kameru natočil a zaslal nám jeden z ohrožených řidičů.


     "Rád bych prostřednictvím Vaší redakce upozornil na piráta, který pustil své ego za volant v době, kdy většina lidí vozí své děti do školy.
     Jeho počínání se mě zpočátku moc netýkalo. Řidič zřejmě v domnění, že jej na kruhovém objezdu omezil řidič většího vozidla, začal různě na vozidlo před ním najíždět a troubit. V místě před čerpacími stanicemi najel dokonce do protisměru přes plnou čáru, kde ohrozil protijedoucí kamion a je dobře, že nedošlo ke kolizi. Poté se mu vozidlo podařilo předjet a jen duchapřítomnosti řidiče, kterého předjížděl a silně ohrozil, nedošlo ke střetu.
     Bohužel toto řidiči Passatu nestačilo a před odbočením na Regensburskou ulici doslova vybrzdil předjeté vozidlo a i já jsem měl co dělat, abych zabránil kolizi. Po odbočení dále různě předjížděl přes plnou čáru, ale to už asi patří k ke stylu jízdy tohoto rádoby řidiče.
     Doufám, že tohoto konkrétního řidiče již nepotkám, protože za něj řídí pouze a jen jeho pochroumané ego,"
napsal nám.

     S dotazem na řidičovo jednání jsme se obrátili na tiskovou mluvčí policie, která nám potvrdila, že se policisté případem již zabývají. "Řidič se dle všeho dopustil nerespektování dopravního značení, nesprávného předjíždění a vybržďování," uvedla mám mluvčí policie. 




 


    

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.