Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Velmi vážná večerní nehoda u Plzně

Na místě pět zraněných - muž, dvě ženy a dvě děti

16. října 2019 00:09 , aktualizace 09:23

     Včera večer před sedmou hodinou došlo na silnici vedoucí od Losiné, za odbočkou na Nebílovy, ke střetu dvou vozidel. Z místa bylo hlášeno zranění více osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.
     Dle mluvčí policie přijíždělo vozidlo Audi A4 od Nebílovského Borku na Chválenice, řídila ho žena narozená v roce 1980 a vezla chlapce narozeného v roce 2003. Dle všeho řidička nedala přednost vozidlu Kia, které přijíždělo od Losiné a řídil ho muž narozený v roce 1942, ten ve vozidle vezl ženu narozenou v roce 1946 a také dítě, chlapce narozeného v roce 2004.
     Na místě bylo zraněno a následně ošetřeno celkem pět lidí. U lehce zraněného muže nebyl nutný převoz do nemocnice a dalších čtyř lidí již ano. "Z místa jsme transportovali pozemní cestou celkem dvě ženy ve věku 73 a 39 let a dva chlapce ve věku 16 a 15 let, všechny se středně těžkými zraněními na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň,“ uvedli záchranáři. 


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!