Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná dopravní nehoda ve Skvrňanech

U střetu vozu se seniory a vozu, kde s maminkou cestovaly malé děti, zasahovaly všechny složky IZS

27. července 2020 20:03 , aktualizace 20:33

     K vážné dopravní nehodě došlo dnes večer kolem půl osmé na křižovatce Vejprnická x Křimická v Plzni. Podle prvotních informacích přímo z místa jel devadesátiletý řidič s vozidlem značky Toyota Yaris ze Skvrňan a na zelený signál odbočoval do Křimické ulice.
     V tu chvíli řidička jedoucí po Vejprnické od centra s vozem Dacia, zřejmě na semaforu přehlédla červenou či se obrátila na tři malé děti na zadní sedačce, tak došlo ke střetu obou vozů a silný náraz Toyotu odmrštil až do protisměru.
     Ve vozidle Toyota utrpěl zranění řidič i jeho asi pětaosmdesátiletá spolujezdkyně, ve vozidle Dacia cestovala žena se třemi dětmi a ti naštěstí vyvázli bez zranění.
     Záchranáři na místě pečlivě vyšetřili všechny účastníky nehody a oba seniory poté transportovali do nemocnice. Hasiči mezi tím zajistili místo nehody a za pomoci sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny. Křižovatka je momentálně blokovaná, policie na místě nehodu šeří a průjezd je možný s maximální opatrností.


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.