Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet tří vozidel

Odpolední nehoda uzavřela hlavní tah z Plzně na Karlovy Vary

6. listopadu 2020 14:05 , aktualizace 14:59

Doprava Nehody

      Dnes po jedné hodině odpoledne došlo na silnici číslo 20, tedy na hlavním tahu z Plzně na Karlovy Vary, k vážné dopravní nehodě, která tuto komunikaci zcela uzavřela. U Hunčické křižovatky se střetla tři osobní vozidla. Z místa bylo hlášeno několik zraněných osob, takže k nehodě vyrazily všechny záchranné složky.
     Dle prvotních informací policie vozidlo Audi řízené řidičkou narozenou v roce 1992 zastavilo za před ní stojícím vozidlem ve směru na Plzeň. Řidič narozený v roce 1982, který jel za Audi ve voze Škoda Octavia nedobrzdil a v úmyslu vyhnout se nehodě strhl řízení doleva. Bohužel zde se střetl s vozidlem Mercedes, které řídila řidička narozená v roce 1954, která jela v protisměru, tedy ve směru na Úněšov.
     Alkohol byl na místě vyloučen dechovými zkouškami u všech řidičů. Záchranáři z místa na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň transportovali muže narozeného v roce 1982 a ženu narozenou v roce 1954, oba při vědomí.
     Silnice byla po dobu zásahu záchranných složek zcela uzavřena. 


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!