Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilec způsobil dopravní nehodu na Jateční

Opilý řidič najel do vozu, který řídila maminka vezoucí miminko

24. ledna 2021 17:44 , aktualizace 18:42

Alkohol

      Dnes odpoledne kolem čtvrté hodiny došlo v Plzni na křižovatce ulic Jateční a Chrástecká ke střetu dodávky a osobního vozu. Vzhledem k tomu, že z místa bylo hlášeno možné zranění miminka, k nehodě vyjely všechny záchranné složky.   
     Průběh dopravní nehody nám popsala mluvčí policie. Podle jejích informací osmačtyřicetiletý řidič dodávky značky Fiat Ducato chtěl z Chrástecké odbočit do Jateční a jet doprava, zatímco osmadvacetiletá žena vezoucí ve voze Škoda Fabie miminko přijížděla po Jateční a chtěla odbočit do Chrástecké, vozidla se tak měla bez problémů minout.
     Bohužel ale řidič dodávky nepřizpůsobil rychlost, dostal s vozidlem smyk a narazil do levého boku škodovky. Řidička škodovky ani řidič dodávky při dopravní nehodě neutrpěli zranění, miminko si však převzali záchranáři a preventivně ho transportovali do nemocnice. Dle našich informacích by ale snad zraněno být nemělo.
     Policie podrobila řidiče Ducata dechové zkoušce, která byla s pozitivním výsledkem 1,8 promile a poté ho transportovali na odběr krve do nemocnice.


 


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.