Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič zemřel zřejmě již během jízdy

K tragické události dnes ráno vyjížděly všechny záchranné složky a poté i kriminalisté a koroner

18. června 2021 14:03 , aktualizace 14:03

Nehody Smrt

     K tragické události došlo dnes před šestou hodinou ráno v Kozolupech. Starší řidič osobního vozu Škoda Felicia jel ve směru od Města Touškov, a když se blížil ke křižovatce s hlavním tahem z Plzně na Stříbro, jeho vůz náhle vyjel do protisměru a mimo vozovku, kde nejprve narazil do sloupku plotu, poté přejel vedlejší silnici a zastavil se až na trávníku o sloup vysokého napětí.

      K havarovanému vozu okamžitě přiběhli svědci a snažili se řidiči pomoci, ten ale bezvládně ležel na sedačce a nejevil známky života. V krátké době na místo dorazila inspektorka provozu záchranářů a vzápětí po ní dobrovolní hasiči z Města Touškova, společnými silami řidiče z vozu vyprostili a zahájili jeho resuscitaci, ve které pokračovali až do příjezdu dalších posádek záchranářů.

      Bohužel, veškerá snaha se ukázala jako marná a lékař musel u šedesátiletého muže konstatovat smrt. Na místo tak vyjeli i kriminalisté a koroner, kterého ale cestou zastavila dopravní nehoda, viz zde. Koronera tedy na místo muselo dovést náhradní vozidlo. Podle předběžné zprávy vše nasvědčuje tomu, že muž za volantem utrpěl srdeční zástavu, jejímž následkem poté havaroval. Vše ale definitivně potvrdí až nařízená soudní pitva.

      S vydáním článku jsme po dohodě s policií čekali, dokud nebudou vyrozuměni pozůstalí.