Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto srazilo staršího muže

Chodec musel být do nemocnice transportován letecky

25. listopadu 2021 20:10 , aktualizace pátek 26. listopadu 10:02

Nehody Záchranáři

     Včera před půl sedmou večer došlo v Rozvadově k vážné dopravní nehodě, při které osobní vůz Volkswagen Golf srazil chodce. "Muž narozený v roce 1954 přecházel hlavní silnici v Rozvadově mimo přechod pro chodce a došlo ke střetu s vozidlem řízeným mužem narozeným v roce 1995," uvedla tisková mluvčí policie.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a záchranáři si do péče převzali sraženého muže, který podle informací z místa utrpěl mimo jiné i bolestivé a krvácivé zranění v obličeji. "Muž utrpěl středně těžké zranění, se kterým byl při vědomí transportován leteckou cestou na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů.
     Požití alkoholu bylo u řidiče vyloučeno dechovou zkouškou, u chodce nebylo provedení zkoušky s ohledem na utrpěné zranění možné a byl proto nařízen odběr krve. Policisté okolnosti nehody dále šetří.

Foto ilustrační


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!