Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Muž nehodu nepřežil

Řidič po nárazu vyletěl z vozu, dopadl několik metrů od něj a resuscitace byla bohužel neúspěšná

18. května 2022 20:46 , aktualizace čtvrtek 19. května 07:35

Doprava Hasiči Nehody Záchranáři

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Ve středu po půl osmé večer došlo na silnici 203 u Nýřan k velice vážné dopravní nehodě, při které vůz značky Volkswagen patřící pizzerii vyletěl ze silnice a několik desítek metrů se kutálel příkopem.

     Podle informací z místa jel řidič ve směru od Heřmanovy Hutě a mezi Blatnicí a Nýřany ze zatím neznámého důvodu vyletěl ze silnice. Řidič musel jet značnou rychlostí, protože vozidlo narazilo do příkopu, odrazilo se, letělo několik metrů podél silnice, dopadlo a znovu se odrazilo a poté skončilo zcela zdemolované ležet na střeše. V průběhu toho z vozu vypadl řidič, který zůstal ležet téměř deset metrů daleko.


     První pomoc muži poskytli svědci nehody, kteří okamžitě zahájili jeho resuscitaci. Na místo vyjely všechny záchranné složky a povolán byl i vrtulník LZS. Hasiči si od svědků převzali resuscitaci muže a zároveň zajistili prostor i protipožární opatření.
     Resuscitaci zraněného si poté převzali záchranáři. "Těžce zraněný muž ve věku asi 30 let byl transportován v bezvědomí a se zajištěnými dýchacími cestami leteckou cestou na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     Bohužel krátce poté přišla zpráva, že přes veškerou snahu všech zúčastněných muž svým zraněním podlehl. "Třicetiletý řidič vozidla Volkswagen jel od Blatnice na Nýřany, při průjezdu pravotočivou zatáčkou najel na krajnici a dále mimo komunikaci, kde havaroval. Utrpěl zranění, kterým v nemocnici podlehl," uvedla nám mluvčí policie.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, povoláni byli i pracovníci Správy informačních technologií města Plzně s dronem k zaměření a dokumentaci místa nehody. Silnice byla po dobu zásahu uzavřena a uzavírka bude trvat minimálně do desáté hodiny večer.


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.