Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Náraz cisterny poslal auto přes celou šíři mostu

K vážné nehodě došlo dnes dopoledne v Plzni na mostě Generála Pattona

21. května 2022 12:00 , aktualizace 12:58

     K vážné dopravní nehodě došlo dnes dopoledne kolem desáté hodiny v Plzni na mostě Generála Pattona. Jednalo se o střet cisterny s osobním vozem.
     Podle prvotních informací přímo z místa se řidič cisterny MAN jedoucí směrem do centra Plzně dostatečně nevěnoval řízení, vyjel ze svého jízdního pruhu a narazil do souběžně jedoucího vozu Peugeot řízeného mužem.
     Náraz otočil osobní vůz o 180 stupňů a odrazil ho přes celou šíři mostu do protisměru, kde zadní částí narazil do zábradlí. Bylo pouze obrovským štěstím, že na tomto frekventovaném místě přes tramvajový pás a všechny jízdní pruhy pozadu letící Peugeot nezasáhl jiné vozidlo.



     Nehoda se naštěstí obešla bez zranění, takže na místo vyrazili pouze hasiči a policisté. "Řidič nákladního vozidla MAN narozený v roce 1980 jel v levém jízdním pruhu, dostatečně se nevěnoval řízení, částečně přejel do pravého jízdního pruhu, kde narazil do zadní části vozu Peugeot řízeného mužem narozeným v roce 1957. Osobní vozidlo se po nárazu roztočilo, přejelo most napříč a narazilo do zábradlí. Oba řidiči měli test na přítomnost alkoholu negativní a nehodou se policisté dále zabývají," uvedla nám mluvčí policie.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.