Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Senior řádil na dálnici

Od jedné nehody ujel a poté ještě další způsobil, zraněna byla žena a bohužel i dítě

5. srpna 2022 16:13 , aktualizace 17:50

Cizinci Nehody

      Včera krátce po poledni došlo krátce po sobě ke dvěma dopravním nehodách, které měly společného viníka, staršího německého řidiče.

      Krátce po poledni došlo k první dopravní nehodě na dálnici D6 poblíž Chebu, kde Němec s vozem Audi podle tiskového mluvčího policie zřejmě vlivem mikrospánku narazil do zadní části před ním jedoucí Škody, načež mu jeho čtyřicetiletá spolujezdkyně strhla řízení a Audi ještě narazilo do svodidel. 
      Cizinec ale na místě dopravní nehody nezůstal, aby způsobenou dopravní nehodu vyřešil, a okamžitě ujel.

      Jen o několik minut později pak způsobil další dopravní nehodu, tentokrát u sjezdu Pomezí nad Ohří, kde podle mluvčího policie zřejmě nedodržel bezpečnostní vzdálenost za osobním automobilem značky Volkswagen s přívěsem a zezadu do něj narazil. Po střetu Audi vyjelo ze silnice, vrátilo se na ní a znovu narazilo do vozu Volkswagen.
     Při této dopravní nehodě došlo k lehkému zranění čtyřiatřicetileté ženy a nezletilého chlapce z vozu Volkswagen, kteří byli transportováni do nemocnice k ošetření. Silnice byla v místě nehody na několik hodin uzavřena.

     "Řidiči se po příjezdu policejní hlídky podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u všech vyšla s negativním výsledkem. Celková škoda způsobena při těchto dvou dopravních nehodách byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 300 tisíc korun," uvedl mluvčí policie s tím, že přesná příčina a okolnosti těchto dopravních nehod jsou předmětem dalšího šetření.

Foto PČR


Optika Ofitop

Oční optika pro děti a dospělé - nadstandardní péče o Váš zrak.