Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motocyklista narazil do viaduktu

Vážně zraněný muž byl transportován do nemocnice v Německu

21. září 2022 10:46 , aktualizace 12:07

Cizinci Nehody

     Včera po poledni došlo u železničního viaduktu mezi Železnou Rudou a Alžbětínem k dopravní nehodě dvou motocyklistů, respektive dvěma nehodám současně. Oba jezdci zřejmě podcenili mokrou vozovku a na stejném místě nezvládli řízení., přičemž jeden s motocyklem narazil do stěny viaduktu a druhý spadl na silnici.
      K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události i protipožární opatření a cizince, který při nárazu do viaduktu utrpěl vážné zranění, si do péče převzali záchranáři. Následně byl muž narozený v roce 1952 transportován do nemocnice v Německu. Druhý motocyklista zranění naštěstí neutrpěl

      "Policisté šetří obě dopravní nehody. Provedené dechové zkoušky byly u obou řidičů s negativními výsledky," uvedla tisková mluvčí policie.

Foto PČR

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!