Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda - na místě zasahují všechny složky IZS

Řidiče museli vyprostit hasiči a do nemocnice transportovat vrtulník

3. října 2022 16:28 , aktualizace 17:20

Alkohol Hasiči Nehody Záchranáři

     Dnes před čtvrtou hodinou odpoledne došlo u Předslavi na Klatovsku k dopravní nehodě, při které se osobní vůz převrátil na střechu. Z místa bylo hlášeno vážné zranění a zaklínění řidiče, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník Letecké záchranné služby z Líní.

   Hasiči zraněného muže vyprostili a předali záchranářům, přičemž zároveň zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření. "Muž narozený v roce 1978 byl se středně těžkým zraněním a při vědomí letecky transportován na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli záchranáři.

     Nehodou se zabývají policisté a již v tuto chvíli je jisté, že řidič neměl za volantem co dělat. "Řidič narozený v roce 1978 jel ve voze Škoda Fabia od Točníku na Předslav a při průjezd levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal smyk a vyjel z vozovky, kde narazil do svahu příkopu, načež se vozidlo dvakrát převrátilo," popsala tisková mluvčí policie a pokračovala: "Řidič se podrobil dechové zkoušce na alkohol, která vyšla s pozitivním výsledkem přes 1,8 promile."

     Okolnostmi nehody se policisté dále zabývají.

Foto HZS

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.