Foto

Při střetu vozů byli zraněni dva lidé

Dopravní nehoda komplikuje dopravu mezi Plzní a Kaznějovem

8. prosince 2023 11:02 , aktualizace 12:38

Doprava Nehody


     Dnes před půl jedenáctou došlo na silnici u Třemošné k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy, z nichž jeden byl s vlekem. Jedno z vozidel po střetu skončilo v příkopu. 

     Z místa bylo hlášeno zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, poskytli předlékařskou pomoc zraněným a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu. Po dobu zásahu také řídili provoz v křižovatce protože nehoda blokuje provoz v pruhu ve směru od Plzně.

     Záchranáři si do péče převzali ženu a muže, které oba po ošetření transportovali do nemocnice. "Z místa jsme do Fakultní nemocnice Lochotín transportovali asi dvacetiletou ženu a muže narozeného v roce 1946 oba s lehčími zraněními," doplnila nám informace mluvčí policie.

     Podle informací z místa mělo k nehodě dojít tak, že starší řidič vozu Škoda Roomster s přívěsným vozíkem jel od Horní Břízy a při vjezdu na hlavní komunikaci nedal přednost vozu Seat, jehož řidička jela ve směru od Kaznějova na Plzeň.

     Okolnosti nehody nyní na místě šetří policisté, zatím je možné pouze uvést, že řidič i řidička měli dechové zkoušky na alkohol s negativním výsledkem.


 


RK Salzmann

Rodinná firma s realitním zaměřením v plzeňském regionu. Prodej a pronájem: nemovitostí - byty | domy pozemků - stavební i hospodářské | komerčních nemovitostí - developerské projekty | obchody | haly