Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidička přehlédla tramvaj

Při noční dopravní nehodě byli zraněni dva lidé

sobota 3. února 09:10 , aktualizace 11:24

Nehody

     V noci na dnešek kolem jedenácté hodiny došlo na křižovatce ulic Studentská a Plaská v Plzni k dopravní nehodě, během které se tramvaj linky číslo 1 střetla s osobním vozem Škoda Fabia.

     Z místa bylo hlášeno zranění dvou osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. 

     Hasiči zajistili prostor a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali řidičku a spolujezdce z osobního vozu. Ti byli oba po ošetření transportováni do nemocnice.

     idička narozená v roce 1985 jela s osobním vozem Škoda Fabia po Studentské ulici, při jízdě do ulice Na Sudech nedala přednost v jízdě tramvaji řízené mužem narozeným v roce 1967 a došlo ke střetu.
      Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky osobního vozidla a jejího spolujezdce narozeného v roce 1992. Alkohol byl u řidičky i řidiče vyloučen dechovými zkouškami. Vzniklá škoda byla odhadnuta na asi 310 tisíc korun,"
uvedla k nehodě tisková mluvčí policie s tím, že přesnou příčinou a okolnostmi dopravní nehody se policisté nadále zabývají.


 



Le Fleur

Děláme moderní svatby, akce a další oslavy. Zajistíme vám květinovou výzdobu, ale také doplňky a další dekorace. Dodáváme kytky do kaváren, pokojovky do firem a rozvážíme vázané květiny a drobné dárky po Plzni a okolí. Vytvoříme pro vás také smuteční vazbu.