Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Těžce opilý řidič vyletěl z vozovky a po neuvěřitelných 170 metrech narazil do svodidel

Na nájezdu na dálnici D5 u Ejpovic se dnes večer odehrál menší letecký den

Autor: Karel Aleš sobota 20. dubna 21:08 , aktualizace 22:05

Alkohol Dálnice Nehody

Partner článku – RK Salzmann


     Dnes večer před osmou hodinou došlo na nájezdu na dálnici D5 u Ejpovic ve směru na Prahu k vážné dopravní nehodě, během které osobní vůz BMW vyjel z vozovky a skončil o neuvěřitelných 170 metrů dál ve svodidlech.

     Podle informací přímo z místa vyjel řidič v zatáčce nájezdu vpravo ze silnice, více než sto metrů jel odvodňovací strouhou, než narazil do betonové skruže kanálu. Náraz ho odrazil křížem přes oba pruhy nájezdu, kde vůz znovu vyjel ze silnice, srazil dopravní značku a pokračoval asi šedesát metrů ze svahu a následně vzhůru po náspu dálnice, než ho před vjetím do provozu na dálnici zastavila svodidla, na kterých zůstal viset.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři se převzali a po ošetření do nemocnice transportovali řidiče.

     "Řidič narozený v roce 1976 jedoucí s vozidlem BMW chtěl u Ejpovic najet na dálnici D5 ve směru na Prahu, nicméně tento manévr nezvládl a s vozidlem narazil do svodidel nájezdu. Dechová zkouška byla u řidiče pozitivní s výsledkem 1,89 promile alkoholu v dechu," doplnil informace mluvčí policie s tím, že se nehodou budou nadále zabývat policisté z dálničního oddělení Svojkovice, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.


 


RK Salzmann

Rodinná firma s realitním zaměřením v plzeňském regionu. Prodej a pronájem: nemovitostí - byty | domy pozemků - stavební i hospodářské | komerčních nemovitostí - developerské projekty | obchody | haly