Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Sobota plná nehod a převrácených aut

Jeden člověk již zemřel a několik zraněných transportovali do nemocnic

23. května 2020 12:59 , aktualizace 18:41

     Dnes bohužel došlo a dál dochází k velkému množství dopravních nehod. Jeden člověk již zemřel a několik zraněných transportovali do nemocnic.

  •      Vše začalo po půlnoci nehodou nedaleko Chrástu, kdy u Smědčic nezvládla řidička svůj vůz značky Škoda Fabia, ten vyletěl ze silnice a skončil pod svahem, kde se zastavil o stromy. Žena měla velké štěstí a z hrozivě vyhlížející nehody vyvázla pouze s lehkými zraněními.
  •      K další nehodě došlo po páté hodině ráno u Stodu. Během této tragické nehody zemřel mladý muž. Více v samostatném článku. 
Čelní střet s kamionem mladý muž nepřežil

Čelní střet s kamionem mladý muž nepřežil

23. 05. 2020, 09:28, aktualizace 23. 05. 2020, 22:38

Tragická ranní nehoda uzavřela hlavní tah z Plzně na Folmavu

  •      V šest ráno pokračovala série nehod u Střelic, kde havarovalo jedno osobní vozidlo, tato nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

  •      V osm ráno došlo k další dopravní nehodě, tentokrát na silnici 193 spojující Horšovský Týn a Stříbro, kde u Velkého Malahova nepřizpůsobil řidič rychlost a po projetí pravotočivé zatáčky vyletěl z vozovky, několikrát se převrátil přes střechu a vozidlo narazilo do sloupu elektrického vedení.

  •      V jedenáct hodin dopoledne se v Plzni v Radčické ulici střetla dvě osobní vozidla. Lidé vyvázli bez vážnějších zranění, ale nehoda komplikovala provoz.

  •      Po dvanácté hodině bylo hlášeno další převrácené vozidlo u Plzně. Tentokrát nezvládl řidič řízení svého Peugeotu a skončil na střeše vedle silnice vedoucí z Božkova do Letkova, údajně proto, že mu před vozidlo vběhlo zvíře. 

Bohužel série nehod pokračuje:

Série sobotních nehod bohužel pokračuje

Série sobotních nehod bohužel pokračuje

23. 05. 2020, 18:36, aktualizace 23. 05. 2020, 20:39

Nehoda na dálnici D5, zranění dva lidé, poté nehoda u Semněvic a zde zraněni tři lidé


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!