Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Žena střet s nákladním vozem nepřežila

Ke třem vážným dopravním nehodám došlo krátce po sobě

7. srpna 2020 09:03 , aktualizace 12:20

Doprava Nehody Smrt Záchranáři

     Hned ke třem vážným dopravním nehodám došlo dnes ráno v průběhu jediné hodiny.

     K první dopravní nehodě došlo před půl devátou ráno u Přívětic na Rokycansku, kde se na silnici ve směru od Bezděkova střetl nákladní a osobní automobil.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník LZS, silnice přes Přívětice byla uzavřena a policisté odklánějí dopravu.
     Bohužel, přes veškerou snahu zasahujících má tato nehoda tragické následky.
     "Žena narozená v roce 1953 z osobního vozu utrpěla bohužel velmi vážná zranění, kterým přes veškerou snahu záchranářů po resuscitaci podlehla," uvedli záchranáři. 

     Jen o chvíli později došlo ke střetu dvou osobních vozů u Běšin.
     Z místa byl hlášen zaklíněný muž a tak i k této nehodě vyjely všechny záchranné složky.
     "Řidič narozený v roce 1988 z Kolinecka jel s vozidlem Peugeot po silnici I. třídy číslo 27 a odbočoval směrem na Běšiny v době, kdy byl předjížděn dalším vozidlem značky Škoda Fabia, řidičky narozené v roce 1987 z Prahy a došlo k bočnímu střetu vozidel," popsala tisková mluvčí policie.
     "Muže narozeného v roce 1988 transportujeme se středně těžkým poraněním na urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín, otřesená žena z druhého automobilu byla převezena k dalšímu vyšetření do Klatovské nemocnice," uvedli záchranáři.
     Dechové zkoušky byly u obou řidičů s negativními výsledky.

     Před půl desátou vyjížděly všechny záchranné složky do Chodové Plané, kde došlo v ulici Pohraniční stráže ke střetu osobního vozu s traktorem, respektive jeho přívěsem. I zde byla hlášena zaklíněná osoba a na místo vyjely všechny záchranné složky.
     "Řidič narozený v roce 1972 z Chebska, jel po obci s traktorem s připojeným přívěsem naloženým obilím směrem na Planou. Během jízdy došlo pravděpodobně k technické závadě přívěsu, jejímž vlivem došlo k převrácení přívěsu na komunikaci. V protisměru jel řidič s vozidlem značky Citroën a došlo ke střetu," popsala mluvčí policie.
     Při dopravní nehodě spolujezdkyně z osobního vozu utrpěla zranění a byla převezena do zdravotnického zařízení.
     "Ženu narozenou v roce 1970 transportujeme se středně těžkým poraněním a plně při vědomí do nemocnice v Chebu," uvedli záchranáři.

     Všechny tři nehody jsou dále v šetření policie.

Foto z Přívětic - čtenář