Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Rušný večer pro záchranné složky

Téměř dvě desítky nehod i záchrana ženy na Americké třídě

16. prosince 2021 18:15 , aktualizace 20:11

Alkohol Hasiči Nehody Záchranáři

     Dnešní večer je pro záchranné složky velmi rušný, v současné době je v Plzni a okolí hlášeno téměř dvacet dopravních nehod a u několika z nich byl nutný i zásah záchranářů či hasičů. Zde některé z nich:

     Těsně před pátou hodinou odpoledne došlo na přechodu před obchodním domem Centrum v Masarykově ulici v Doubravce ke střetu skútru a chodce. "Chodec narozený v roce 1965 přecházel směrem k nákupnímu centru a směrem k Rokycanské ulici jedoucí řidič osobního vozu mu dával přednost, přičemž zastavil vozidlo. Za ním jedoucí řidič skútru Honda narozený v roce 1977 ale na celou situaci zareagoval pozdě a aby nenaboural do stojícího vozu, na poslední chvíli se ho pokusil objet. To se mu sice podařilo, ale srazil při tom právě chodce, kterému řidič auta dával přednost," popsala tisková mluvčí policie.
     Chodec při střetu utrpěl pouze lehké zranění, se kterým byl záchranáři transportován do nemocnice.

     K další dopravní nehodě došlo krátce po páté hodině odpoledne na křižovatce ulic Koterovská a Sladkovská v Plzni na Slovanech, ta se ale podle informací z místa naštěstí obešla bez zranění.

     O chvíli později pak došlo ke střetu tří vozů v Jízdecké ulici ve směru od parkovacího domu Rychtářka k obchodnímu centru Plaza. Zde řidička vozu BMW přibrzdila, aby udělala prostor vozu policistů, jedoucímu k dopravní nehodě a za ní přibrzdila jiná řidička také s vozem BMW. Dobrzdit však již nestihl za nimi jedoucí řidič dodávky Ford Transit, který do vozu před ním narazil a odmrštil ho na první BMW.
     Při této nehodě došlo k lehkému zranění dcery řidičky prvního vozu, která byla převezena na observaci do nemocnice. Tato nehoda v místě blokuje oba jízdní pruhy a je třeba ji objíždět částečně protisměrem.

     Ve stejné době také vyjížděly všechny záchranné složky na roh Americké a Anglického nábřeží, odkud bylo lidmi hlášeno možné ohrožení doma zamčené ženy.
     Byt nikdo neotvíral a klepání nereagoval, takže hasiči provedli vstup do bytu, ale ukázalo se, že za ženinou neochotou otevřít či jakkoli reagovat byl pouze alkohol a další zásah záchranných složek tak již nebyl nutný.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!