Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Neviděli jste tato kola?

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po ukradených bicyklech

19. ledna 2021 13:11 , aktualizace 13:12

Cyklista Krádež Pátrání

     Na policisty se obrátil muž, kterému kdosi z terasy rodinného domu v obci nedaleko Plzně odcizil dvě jízdní horská kola.
     "Dosud neznámý pachatel v pondělí 17. ledna v době mezi půlnocí a osmou hodinou ráno vstoupil na oplocený soukromý pozemek rodinného domu, na jehož terase byla umístěna dvě volně stojící jízdní kola," popsala tisková mluvčí policie s tím, že se jednalo o dámský bicykl tovární značky Scott Contessa šedozlaté barvy s plastovými blatníky a o pánský bicykl tovární značky UMF Hardy 5, černé matné barvy s instalovaným adaptérem na dětskou sedačku šedé barvy, vše za více jak dvacet tisíc korun.
      Pachatel se výše uvedeného jednání dopustil za situace, kdy byl na území České republiky usnesením vlády České republiky vyhlášen nouzový stav. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu krádež a přečinu porušování domovní svobody, případem se dále zabývají a po pachateli a jízdních kolech pátrají. 

      Policisté dále žádají případné svědky, kteří by zahlédli pohyb a výskyt odcizených jízdních kol, aby se neváhali obrátit na policisty obvodního oddělení Plzeň 2 nebo zavolali na linku 158. Za případné poznatky předem děkují.

Foto PČR

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!