Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Silnice jí byla úzká, auto nezvládala a dokonce si uprostřed vozovky i schrupla

Podívejte se společně s námi, co vše můžete v noci na plzeňských ulicích potkat

5. dubna 2022 10:18 , aktualizace 10:26

Alkohol

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Opravdu prapodivného způsobu jízdy vozu Škoda si v noci ze středy na čtvrtek 24. března všimli mladí muži projíždějící Doubravkou v Plzni. Auto poprvé spatřili ve Chmelové ulici, kde málem nabouralo do zaparkovaného vozu, a protože jeho řidička v jízdě i dále pokračovala, vydali se za ní. 
     Žena za volantem nebyla schopna jet rovně, ani se udržet ve svém jízdním pruhu. Mimo jiné opakovaně najela na obrubník i do protisměru a za skutečný extrém pak považujeme, že také zastavila uprostřed vozovky a trochu si schrupla.
     Protože bylo naprosto zjevné, že řidička je buď pod vlivem alkoholu nebo drog, muži se rozhodli věc telefonicky oznámit policii a hlídky jedoucí na místo navigovali.

Video jízdy

     Jak žena řídila, se můžete podívat ve videu. Pokud se vám bude zhruba v polovině videa zdát, že se zaseklo, nemylte se, paní řidička pouze usnula.

      Hlídky policie mířily na místo a řidička mezitím svou značně nejistou jízdou pokračovala až do ulice U Velkého rybníka, kde náhle zvýšila rychlost, podle mužů, kteří za ní jeli, až na 85 kilometrů za hodinu, takže jí jen stěží stačili.
      Poté řidička zabočila do Malého Bolevce, kde zajela do vrat před svým domem, z auta se vypotácela a zmizela v domě.

     Policisté na místo dorazili o pár minut později, na ženu se dozvonili, a i když ji oba mladí muži bezpečně poznali, a uvedli, že vozidlo skutečně řídila ona, žena narozená v roce 1983 vše popřela a odmítla se podrobit testu na přítomnost alkoholu.

     Mluvčí policie nám případ potvrdila s tím, že policisté se jím zabývají a věc v současné chvíli šetří.


 


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.