Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilci v centru Plzně

Ani zákaz pití na veřejnosti nepomohl, opilci se po ulicích válí dál

14. října 2020 18:23 , aktualizace 19:02

Alkohol Bezdomovci Městská policie Záchytka

     Ačkoli jsou restaurace a hospody v rámci vládního krizového opatření uzavřené, a také platí zákaz pití alkoholu na veřejnosti, museli dnes strážníci v Plzni v několika případech zasahovat u silně opilých osob válejících se v centru Plzně.

Zde jsou na ukázku dva z nich:

     Před čtvrtou hodinou odpoledne vyjížděli strážníci na křižovatku Tylovy a Klatovské ulice, kde se po zemi válel silně opilý muž. Strážníkům, kteří tohoto opilce pohybujícího se mezi bezdomovci velmi dobře znají, se podařilo ho takzvaně rozchodit, tedy zvednout ho ze země a přesvědčit, aby odešel po svých. 

     O pouhou půl hodinu později vyjížděli strážníci k dalšímu muži, který se pomočený a se staženými kalhotami válel v Goethově ulici. Tento muž byl opilý tak těžce, že nebyl schopen mluvit ani zvládnout dechovou zkoušku. Strážníci muže podložili kartonem, který poskytla nedaleká prodejna, na místo přivolali vůz určený na převoz opilců a muže transportovali na PAZS.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.