Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Já nikam nejedu," škytal opilec, načež nastartoval a rozjel se

Opilý muž zcela ignoroval hlídku a pokusil se z místa odjet

18. července 2021 15:55 , aktualizace 21:48

    V noci na dnešek, krátce před půlnocí, vyjeli strážníci městské policie na oznámení, že na konečné trolejbusu č. 16 v Plzni na Borech stojí Mercedes, ze kterého velmi hlasitě hraje hudba a obtěžuje lidi spící v okolních domech. Strážníci dorazili na místo a zjistili, že vozidle s vypnutým motorem seděl muž, ze kterého velmi silně táhl alkohol.
     Strážníci muže vyzvali, aby hudbu přitlumil a připomněli mu, že v tomto stavu skutečně nemůže auto řídit. Muž odpověděl, že řídit nehodlá, a že pouze čeká na kamaráda, který s autem pojede. Strážníci se tedy vrátili do svého vozu, ale než stihli odjet, cizinec nastartoval, z místa začal odjíždět a poškodil si vůz o obrubníky.
     Strážníci samozřejmě vozidlo ihned zastavili a muže za volantem podrobili testu na přítomnost alkoholu, který vyšel s výsledkem 1,94 promile. Vzhledem k tomu, že se muž dopustil trestného činu ohrožení pod vlivem omamné látky, byli na místo přivoláni policisté, kteří si případ převzali.

Dnes: 

Vyjel ze silnice, zboural plot a nakonec zůstal ve svahu nad rodinnou zahradou

Opilý řidič po havárii vylézal z vozu téměř po čtyřech

Opilý řidič po havárii vylézal z vozu téměř po čtyřech

18. 07. 2021, 19:58, aktualizace 18. 07. 2021, 21:10

Vyjel ze silnice, zboural plot a nakonec zůstal ve svahu nad rodinnou zahradou


 


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.