Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Další opilý řidič nezvládl řízení

Osmačtyřicetiletý muž nadýchal 2,9 promile

25. ledna 2022 09:27 , aktualizace 09:44

Alkohol Nehody

     Na oznámení o podivně kličkujícím osobním vozidle jedoucím od Kralovic směrem na Plzeň vyjížděli policisté v sobotu 22. ledna kolem osmé hodiny večer. Policisté z obvodního oddělení Kaznějov během pátrání po tomto vozidle uviděli před Plasy havarovaný červený Citroen v pravém silničním příkopu ve směru od Kralovic.
     "Policisté nalezli řidiče vozidla sedícího stále ještě za volantem a po provedené dechové zkoušce, kdy muž nadýchal hodnotu 2,9 promile, zjistili, že skutečně nalezli řidiče, po kterém pátrali. Osmačtyřicetiletý muž z nehody vyvázl bez zranění, ale vzhledem k naměřené hodnotě alkoholu se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve," uvedla nám mluvčí policie s tím, že policisté muži zadrželi řidičský průkaz a je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto PČR

 



Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.