Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Muž za volantem při kontrole nadýchal dvě promile

Další silně opilý řidič na sebe upozornil dopravním přestupkem

30. října 2023 13:02 , aktualizace 13:04

Alkohol Městská policie Policie

Partner článku – Vyresme.cz

     

     Není týden, abychom nepsali o řidičích, kterým nedělá problém usednout za volant pod vlivem alkoholu. Ani v tomto případě tomu bohužel nebylo jinak.

     Ve čtvrtek 26. října ve večerních hodinách zastavili strážníci městské policie řidiče osobního vozu, který jejich pozornost zaujal nedržením pravidel silničního provozu, konkrétně porušením zákazu odbočení v Tylově ulici v Plzni. Následná kontrola odhalila, že řidič se nedopustil jen přestupku, ale i trestného činu.

     "Pětatřicetiletý řidič osobního vozidla Volvo byl podroben dechové zkoušce, která prokázala přítomnost alkoholu v krvi s výsledkem 2,01 promile," uvedla nám mluvčí městské policie a dodala: "Řidiče si na místě pro podezření ze spáchání trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky převzali k došetření policisté."

Foto MP


Vyresme.cz

Jsme společnost, která se skládá z odborníků jejichž znalosti pokrývají veškerá témata finančního trhu od investování, financování, pojištění až po zajištění prodeje či pronájmu nemovitostí. Jsme společností, která se stará o pomoc jak fyzickým tak právnickým osobám.