Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Silně opilý řidič způsobil řetězovou nehodu

Muž narozený v roce 1965 nadýchal skoro tři promile

21. listopadu 2023 15:58 , aktualizace 15:58

Alkohol Nehody Policie


     Ve čtvrtek kolem půl třetí došlo v Plzni na náměstí Českých bratří k řetězové dopravní nehodě, při které se střetly čtyři osobní vozy. Nehoda se sice obešla bez zranění osob, ale byla při ní způsobena škoda téměř čtvrt milionu korun.

     Podle tiskové mluvčí policie došlo k nehodě tak, že řidič vozu Mitsubishi Outlander narozený v roce 1965 nezvládl řízení a zezadu narazil do vozu Audi A3 řidičky narozené v roce 1999, která před ním stála v koloně před semaforem. Vůz Audi byl navíc odražen na další Audi A3, tentokrát řízené mužem narozeným v roce 1990, a to bylo odraženo ještě na Hyundai řidičky narozené v roce 1997.

     Všichni řidiči se po nehodě podrobili dechovým zkouškám na alkohol a ukázalo se, že zatímco poškození řidiči měli vše v naprostém pořádku, viník nehody byl silně opilý. "Muž narozený v roce 1965 při dechové zkoušce na alkohol nadýchal 2,93 promile," upřesnila nám tisková mluvčí policie s tím, že muži byl zadržen řidičský průkaz a ve věci byly zahájen úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.


 



iPhone Plzeň

iPhone-Plzeň - oprava a servis iPhonů. Nejde nám pouze o rychlou opravu, ale především o kvalitu a preciznost, s níž přistupujeme ke každému zařízení, jako by to bylo naše vlastní.