Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Silně opilý řidič smetl vůz Boltu

Při noční nehodě v centru Plzně byli zraněni čtyři lidé

Autor: Petr Novák neděle 25. února 07:43 , aktualizace 12:23

Alkohol Doprava Nehody


     V noci na dnešek ve dvě hodiny došlo v Plzni na křižovatce U Jána k dopravní nehodě, konkrétně střetu vozu přepravní služby Bolt s dalším vozidlem.

     Z místa bylo hlášeno zranění asi čtyř lidí, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali unikající provozní kapaliny pomocí sorbentu. Záchranáři si mezitím do péče převzali čtyři zraněné a transportovali je do nemocnice.

     "Mohu potvrdit, že z místa dopravní nehody jsme transportovali dvě ženy narozené v roce 2001, další ženu narozenou v roce 2003 a muže narozeného v roce 1976. Všechny s lehkými zraněními a na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     Jak ke střetu došlo, nám popsal svědek, řidič vozu, přímo před kterým se nehoda udála: "Když se to stalo, tak semafory už byly mimo provoz. Řidič toho Fiatu jel směrem od nádraží s prominutím jako debil a nedal přednost Boltu, který jel od Rychtářky a vezl zákaznici."

     "Řidič vozidla Fiat narozený v roce 2000 jel Ukrajinskou ulicí a chtěl jet do Tyršovy. Nedal tak přednost vozidlu Volkswagen řidiče narozeného v roce 1976, který jel z Tyršovy směrem k Lobezské, a došlo ke střetu. Ve vozidle Fiat utrpěly zranění dvě spolujedoucí ženy, ve vozidle VW řidič a spolujezdkyně.
     Dechová zkouška u řidiče vozidla Fiat byla 2,48 promile alkoholu v dechu,
" doplnila informace mluvčí policie.

Le Fleur

Děláme moderní svatby, akce a další oslavy. Zajistíme vám květinovou výzdobu, ale také doplňky a další dekorace. Dodáváme kytky do kaváren, pokojovky do firem a rozvážíme vázané květiny a drobné dárky po Plzni a okolí. Vytvoříme pro vás také smuteční vazbu.