Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

S více než dvěma a půl promile spadl ze skály

Dnešní odpolední záchranné akce se zúčastnily všechny záchranné složky

1. března 2021 14:52 , aktualizace 14:52

Alkohol Hasiči Záchranáři

     Dnes po poledni vyjížděli hasiči a záchranáři k mostu mezi Stříbrem a Vranovem, kde došlo k pádu muže ze skály z výšky asi čtyř metrů.
     Hasiči muže, podle našich informací se zraněním levé nohy, museli přenést na pravý břeh řeky, kde si ho do péče mohli převzít záchranáři. Ti ho po ošetření na místě transportovali do nemocnice. "Silně podnapilý muž byl s úrazem kolene transportován na chirurgické oddělení nemocnice ve Stodě," uvedla tisková mluvčí záchranářů.
     Podle všeho muž ze skály spadl nešťastnou náhodou a vliv na to mohl mít i jeho stav, silně ovlivněný alkoholem, kdy podle informací z místa nadýchal dokonce 2,6 promile. "Muž narozený v roce 1992 se podrobil dechové zkoušce na alkohol s výsledkem více než dvě promile," potvrdila tisková mluvčí policie s tím, že cizí zavinění mužova pádu bylo vyloučeno.  

Úvodní foto ilustrační

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!