Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Opilý "pan projektant" řádil v erotickém klubu

"Jak lvové bijem o mříže," napsal Neruda, ale nemyslel tím to dělat vlastní hlavou a v bordelu

29. října 2019 19:58 , aktualizace 20:07

Alkohol Městská policie

     S alkoholem to zřejmě v sobotu 26. října nad ránem poněkud přehnal návštěvník nočního klubu Pamela v Husově ulici v Plzni.
     Muž podle svědků přišel do baru již opilý, nejprve všem důležitě vykládal, že bar prý sám projektoval, ale pak se uklidnil, přestal se vytahovat a v klidu popíjel. Vše se ale změnilo po čtvrté hodině ráno, kdy muž zjistil, že už nemá další peníze.
     "Byl to úplný magor! Nejprve křičel na barmany, že mu nedali účtenku, ačkoli ležela před ním na stole. Pak mu při odchodu úplně přepnulo, začal lomcovat turniketem, kopat do mříže a dokonce do ní mlátil hlavou," popsal nám jeden z návštěvníků baru, který nás jako první na případ upozornil.
     Ostraha podniku muže vyzvala, aby halu kvůli svému nevhodnému chování opustil, ale muž se rozběhl zpět do baru, kde si demonstrativně lehl na zem a odmítal se zvednout. Ostraha podle nás nechtěla v krátké době riskovat další problém, před pár dny je totiž obvinil, za obtěžování barmanky vyhozený Ukrajinec, ze způsobeného zranění a raději přivolali na místo strážníky.
     "Ten pán se strážníky odmítal jakkoli spolupracovat a nadával jim. Oni ho zvedli a odvedli do haly, kde ho posadili na pohovku. Nabízeli mu ošetření té boule na hlavě, co si předtím udělal o mříž, ale on to odmítal a řval na ně, že nejsou policajti, a že se bude bavit pouze s pravými policajty. Náš vyhazovač mu alespoň přinesl pytlík s ledem a vodu," popsal nám zaměstnanec podniku s tím, že muž byl nadále velmi vulgární i agresivní a snažil se alespoň kopat do kolem stojících strážníků.
     Na místo dorazila další hlídka, opět městské policie, které opilý muž v domnění, že jde o státní policii, snaživě předložil občanský průkaz a vysvětloval jim, že je má rád, ale tu městskou, tu on nesnáší.
     "Byl tak opilej, že si je popletl a když to zjistil, skočil jednomu z těch strážníků na záda a začal se po své občance jako šílenej sápat," vyprávěl návštěvník baru, který nás na případ upozornil. "Nakonec začal řvát, že ho měšťáci zmlátili, že si to s nimi vyřídí jeho právník a všichni jsme jeho svědci," dokončil vyprávění muž s tím, že by vedení klubu mělo muže zaměstnat jako komika.
     Strážníci muže vyvedli ven, kde ho předali záchranářům, které muž neustále vyžadoval. "Muže s lehkým úrazem hlavy jsme transportovali na chirurgickou ambulanci Fakultní nemocnice," uvedla tisková mluvčí záchranářů.
     Muž se ze svého jednání bude zpovídat ve správním řízení. "Muž narozený v roce 1966 při dechové zkoušce nadýchal 1,77 promile alkoholu. Případ bude pro podezření ze spáchání přestupku předán přestupkové komisi," uvedla tisková mluvčí strážníků.

Foto: Ilustrační

     

Avalon Wellness

V chladném zimním počasí nás více, než kdy jindy, láká vyhřátá sauna nebo třeba vířivka plná bublinek. Kam se vydat za těmito relaxačními zážitky? Ať už jsou vaše nároky jakékoli, na své si přijdete v Avalon Wellness.