Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Skutečně velice čiperní důchodci - poznáte je?

Po výpravě seniorů do restaurace spočítali škodu na padesát tisíc

18. ledna 2023 13:09 , aktualizace 13:26

Krádež Pátrání

     Psát o případu, kdy někdo někde něco ukradl, je samozřejmě naše každodenní práce a velmi často přikládáme i fotky či videa podezřelých.
     V tomto případu, ke kterému došlo v restauraci ve Františkových Lázních, jsme však videu nevěřili a raději ho dvakrát ověřili. Mělo se totiž jednat o krádež tašky jednoho z hostů a na videu je vidět skupinka velice slušně vypadajících seniorů. Překvapivě však o omyl nešlo.

     "Dosud neustavený pachatel měl v sobotu 12. listopadu loňského roku, krátce před patnáctou hodinnou odpolední, v jednom z restauračních zařízeních ve Františkových Lázních, odcizit volně pověšenou textilní tašku s finanční hotovostí, platební kartou, osobními doklady, klíčem od vozidla značky Toyota a fotoaparátem značky Sony.
     Tímto svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 50 tisíc korun,"
uvedl nám tiskový mluvčí policie.


     Na kamerovém záznamu je zachycen senior v modré bundě, jak tašku z restaurace odnáší a trojice muže a dvou žen, kteří s podezřelým do restaurace přišli, pak seděli u jednoho stolu a po odcizení tašky velmi rychle odcházeli společně s ním.

     Policisté z obvodního oddělní Františkovy Lázně ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů Krádeže a Neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

      "V souvislosti s tímto případem policisté pátrají po totožnosti čtyř osob, které se v době krádeže nacházely v restauračním zařízení. Žádáme všechny osoby z videozáznamu, aby se obrátily přímo na policisty z Františkových Lázní na telefonním čísle 974372730 nebo na kterékoliv obvodní oddělení, a pomohly tak s objasněním případu," doplnil tiskový mluvčí policie.

      Policisté žádají také případné svědky, kteří osoby na videozáznamu poznají, aby informace, které pomohou při vyšetřování, volali na linku 158. 

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.