Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Žena zabodla nůž muži do hrudníku

Pobodání, ke kterému došlo v Plzni na Slovanech, řeší kriminalisté

8. září 2023 17:54 , aktualizace 17:57

Napadení Záchranáři

Partner článku – Alfa Tactical


     Včera před desátou hodinou dopoledne vyjížděli záchranáři a policisté do domu v Houškově ulici v Plzni, odkud bylo nahlášeno napadení v jednom z bytů.

     Policisté na místě nalezli muže s bodnou ranou v hrudníku a ženu, která ho, podle našich informací při domácí rozepři, měla napadnout a pobodat.
     Zraněného si do péče převzali záchranáři a po ošetření na místě ho transportovali do nemocnice. "Muž narozený v roce 1994 byl transportován na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," sdělila nám k případu tisková mluvčí záchranářů.

     Policisté v bytě zadrželi podezřelou ženu a na místo vyrazil výjezd kriminální policie i technik k zajištění veškerých stop. "Kriminalisté zjišťují veškeré okolnosti, na případu intenzivně pracují a vzhledem k probíhajícím úkonům trestního řízení nebudeme v současné době poskytovat bližší informace," uvedla nám dnes k případu mluvčí policie.


 


     

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.