Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Žena bodla muže do břicha nožem

Vyšetřování převzali kriminalisté, kteří nyní zjišťují, proč k pobodání došlo a zda se nejednalo o nutnou obranu

16. prosince 2023 12:27 , aktualizace 13:19

Alkohol Napadení Zadržení pachatele


     Včera odpoledne 
po sedmnácté hodině došlo v Třemošné v rodinném domě k vážnému zranění muže. Z místa bylo hlášeno jeho pobodání, takže na místo vyjížděli nejen záchranáři, ale i policisté.

     Záchranáři převzali muže, který měl bodné zranění v oblasti břicha a transportovali jej na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Policisté mezitím na místě zadrželi podezřelou ženu.

     Podle našich informací měla pobodání předcházet hádka muže a ženy, respektive její napadení, což nám dnes mluvčí policie potvrdila. "Dle zatím zjištěných skutečností mělo dojít po předchozí slovní rozepři mezi jednatřicetiletým mužem a dvaatřicetiletou ženou k fyzickému napadení ženy, které se zastal osmašedesátiletý muž.
     Mladší z mužů zaútočil i na něj a dle všeho žena v obavě o zdraví a život staršího z mužů, který byl pod jeho atakem, bodla útočníka.
     Žena okamžitě na místo přivolala záchrannou službu a do příjezdu záchranářů zraněnému muži poskytovala první pomoc. U všech účastníků potyčky policisté zjistili přítomnost alkoholu převyšující hodnotu jedno promile a ženu na místě zadrželi,"
uvedla nám k tomuto případu mluvčí policie s tím, že policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání prečinu těžké ublížení na zdraví a v současné chvíli se zabývají veškerými okolnosti případu.

     V tuto chvíli samozřejmě nejde ani vyloučit, že jednání ženy bude nakonec posouzeno jako nutná obrana, vše samozřejmě ale záleží na výsledcích vyšetřování, které je v tuto chvíli pochopitelně na samém počátku.

Foto: ilustrační

AZ Catering services s.r.o.

AZ Catering pro Vás zajistí: rautové pohoštění, buffet, korporátní oslavu, občerstvení při semináři nebo konferenci, významný firemní oběd, recepci, banket, koktejl, občerstvení při firemním plesu, občerstvení při kulturní a společenské události nebo tematickou akci pro pobavení Vašich hostů.