Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Záchrana těhotné ženy u vodopádu

Záchranáři a hasiči zachraňovali nejen ženu, ale i ještě nenarozenou holčičku

7. června 2021 12:44 , aktualizace 12:44

Hasiči Záchranáři

     Mohlo by se zdát, že pro příslušníky záchranných složek zásah končí na místě, kde k němu došlo. Není to ale pravda, jak záchranáře, tak i hasiče nebo policisty samozřejmě zajímá, jak zachránění lidé nakonec dopadli, především pak, pokud se jedná o děti. Když potom přijde poděkování, jako je toto, udělá jim to vždycky velikou radost.

     Hasiči ze směny C ze stanice Sokolov byli v polovině dubna vysláni na pomoc ženě, která se zranila v blízkosti Těšovického vodopádu. Nešlo sice o vážné zranění, ale protože žena byla ve vysokém stupni těhotenství, hrozilo samozřejmě veliké riziko. Hasiči společně s posádkou záchranářů ze Sokolova ženu, která podle nich celou situaci nesla velmi statečně, transportovali z těžko přístupného terénu do vozidla záchranářů k ošetření, po kterém byla transportována do nemocnice.

     Před několika dny se hasiči dozvěděli skvělou zprávu. Jen týden po záchranné akci se ženě narodila holčička a dle vyjádření otce je čerstvá maminka i novorozeně v pořádku a mají se čile k světu. Hasiči od rodiny obdrželi krásné poděkování v podobě fotek, dortu a dobrého pití.
    "Nesmírně si tohoto poděkování vážíme a zároveň celé rodině přejeme už jen příjemné starosti," uvedli hasiči a doplnili, že dort byl vynikající.

Foto HZS

 


D.S.D. METAL plus

Požární ochrana a bezpečnost práce. Společnost, která Vás může ochránit před ohněm.