Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Děkujeme Vám Lenko, zachránila jste lidský život!

"Kdo zachránil jeden život, jako kdyby zachránil celý svět!"

27. listopadu 2023 16:29 , aktualizace 16:29

Policie Záchrana života


     Minulý týden proběhlo v budově policie v Tachově setkání, při kterém ředitel plk. Tomáš Müller poděkoval Lence Valentové za záchranu lidského života.

     V září přijali policisté na tísňové lince oznámení, že v Tachově u železničního přejezdu se nachází mladý muž, který chce ukončit svůj život. Jeho neobvyklého chování si všimla žena, když přes přejezd přejížděla na kole a po ujetí několika desítek metrů se otočila, a protože se o mladíkův život bála, vrátila se na místo zpět, začala s ním hovořit a požádala kolemjdoucího o přivolání pomoci. Až do příjezdu policejní hlídky se muže snažila uklidnit.

     "Mladík následně uvedl, že mu žena zachránila život. Kdyby kolem něj projela bez povšimnutí, nezaujalo ji jeho zvláštní chování, neotočila se a nepřispěchala mu na pomoc, měla by tato událost smutný závěr," uvedla tisková mluvčí policie.

     Minulý týden se proto plukovník Müller se ženou setkal, aby vyjádřil své ocenění toho, jak se zachovala. 

     "Za své ohleduplné jednání, pohotovost a odvahu pomoci cizímu člověku přijala paní Lenka Valentová od ředitele územního odboru Tachov poděkování, květinu a drobné dárky," doplnila mluvčí policie.

Foto PČR

AZ Catering services s.r.o.

AZ Catering pro Vás zajistí: rautové pohoštění, buffet, korporátní oslavu, občerstvení při semináři nebo konferenci, významný firemní oběd, recepci, banket, koktejl, občerstvení při firemním plesu, občerstvení při kulturní a společenské události nebo tematickou akci pro pobavení Vašich hostů.