Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte dvojici na fotografiích?

Muž a žena nakupovali cizí platební kartou

13. listopadu 2020 12:35

Pátrání

     Zatím neznámý pachatel, či pachatelé, si neoprávněně přisvojil platební kartu, kterou 21. října v Rokycanech ztratila žena. Během pouhé hodiny a půl, než stihla žena kartu zablokovat byla karta v celkem deseti případech použita v prodejnách potravin a drogerie na území města Rokycany.
     V rámci objasňování události se policistům, kteří případ prověřují jako podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, podařilo získat i kamerový záznam, který zachycuje podezřelé osoby.
     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na fotografii z kamerového záznamu, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158. Případným svědkům policisté za jejich pomoc předem děkují.

Foto PČR

 



Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.